Software ontwikkeling

Het begint met een goed ontwerp. Dat hoeft bij de start niet compleet te zijn. Onze Agile ontwerpmethoden maken dat ontwerp- en ontwikkelingstrajecten samengaan. Functionaliteit is belangrijk, documenteren en change management nog belangrijker. Vrijwel alle software wordt vroeg of laat aangepast. Documentatie en versie beheer zijn dan cruciaal voor de kostenbeheersing.

Dé kracht van onze software
We maken gebruik van ontwerptechnieken uit de PC-software wereld, daardoor krijg je hele robuuste, betrouwbare en makkelijk te onderhouden software. Het is veel meer dan alleen logische bewerkingen. Wat we doen en hoe we dat doen kunnen we heel goed uitleggen. Daarin zit onze kracht.

De ‘Industrial Internet Of Things’ (IIOT)
Slimme software doet en veranderd veel. Denk bijvoorbeeld aan machines en apparaten die onderling communiceren zodat de productiecapaciteit op elkaar afgestemd wordt. Dat noemen we de ‘Industrial Internet of Things’. Apparaten leveren data met behulp van sensoren en andere meetinstrumenten. Daarmee is het mogelijk om via digitale applicaties een fysiek apparaat: te monitoren, te besturen, te controleren en te analyseren. Zo kunnen machines, producten, apparaten en systemen, digitaal met elkaar en met ons communiceren. Dat inzicht leidt tot grote verbeteringen, effectieve optimalisatie en kostenbesparing.

Betrouwbaar & onafhankelijk
Als sparringspartner kijken we naar het hele besturings- en automatiseringsproces. Meedenken, ontwikkelen, leveren en implementeren. Veel van onze klanten helpen we van A tot Z, er is veel mogelijk. Soft- en hardware moet betrouwbaar en gebruikersvriendelijk zijn vinden wij. Het moet eenvoudig uit te breiden zijn als je nieuwe features wilt én goed onderhoudbaar, het liefst door eigen personeel. Wij programmeren niet voor ons zelf, maar altijd voor onze klant.

Neem contact op!

 Dan bespreken we alle mogelijkheden.

Oplossen

Opleiden

Over ons