+31(0)6 53 74 25 08 info@eyeconcept.nl

Over ons

Wij ontwikkelen nieuwe applicaties door middel van het combineren van verschillende bewezen concepten.

Historie

Robert en Peter hebben 10 jaar samen bij het toenmalige HOLEC Machines en Apparaten in Ridderkerk gewerkt op de softwareafdeling van de groep Systems. Na 10 jaar was de tijd rijp om een ommezwaai te maken en het ondernemerschap aan te gaan. In april 2000 hebben Robert Saunders en Peter Caron het bedrijf opgericht. Sinds de oprichting zijn vele projecten op het gebied van softwareontwikkeling in de industrie succesvol opgeleverd.

Onze normen en waarden:

  • Eerlijkheid
  • Openheid
  • Flexibiliteit
  • Kwaliteit

Waarbij we geloven dat streven naar perfectie en tegelijkertijd plezier hebben, de sleutel is tot mooie en succesvolle software.

Logo Actemium Fördertechnik Rheinland GmbH

Partnerschap met Actemium Fördertechnik Rheinland GmbH

Eye-Concept Industrial Automation B.V. is partner van Actemium Fördertechnik Rheinland GmbH gevestigd in Keulen en Berlijn. Samen met Actemium worden wereldwijd projecten ontwikkelt in de zware industrie. Waaronder semi-automatische grijperkranen, stacker-reclaimers, etc.

Voor meer informatie: www.actemium.de

Peter Caron

Ik heb na de HAVO de HTS Besturingstechnologie afgerond. Na een tweetal korte aanstellingen, vond ik bij HOLEC in Ridderkerk mijn passie in het programmeren van PLC’s en PC.

Na 10 jaar was het tijd voor de volgende stap, ondernemen. Het schept veel voldoening om zelf een beleid en visie te bepalen en dit tot een succes te maken.

Het werk is nooit hetzelfde en altijd vol uitdagingen, en dat houdt het leuk.

Ik werk al mijn hele werkzame leven met Robert samen. We vullen elkaar mooi aan en hebben altijd lol tijdens het werk. Dit levert mooie en succesvolle projecten op.

Robert Saunders

Na de MTS ben ik direct bij HOLEC in Ridderkerk aan de slag gegaan als engineer voor de afdeling systemen. Met mijn elektronica achtergrond was dit een perfecte leeromgeving waar verschillende technieken samen kwamen.

Na 11 jaar heb ik de overstap gemaakt om te gaan ondernemen. De wens was altijd om aan uitdagende projecten te werken, waarbij je nieuwe technieken kan toepassen. Beproefde concepten met nieuwe technieken invullen is mijn passie.

De laatste paar jaar heb ik na het behalen van mijn Bachelor of ICT diploma de uitdaging beetgepakt om mijn kennis te delen. Ik geef les op de Rotterdam Academy onderdeel van Hogeschool Rotterdam en Omstreken (HRO). Dit levert nieuwe inzichten op die ook weer in projecten verwerkt kunnen worden.

Samen hebben we mooie projecten gemaakt in een ontspannen setting, waarbij we met enorm veel plezier onze klanten succesvol laten zijn.

Follow

Spieringwater 8
2993 DM Barendrecht
The Netherlands